DESPRE NOI ● VIDEO

COMPANIE

Five Continents Group SRL. este o companie cu capital integral românesc, axată pe producția de produse lactate.

Urmărind ideea grupului de acționari, de a dezvolta o fabrică modernă în zona Municipiului Botoșani, cu cele mai noi dotări și care să beneficieze de tehnologie de ultimă generație, în anul 2005 a demarat activitatea unei noi fabrici de produse lactate, amplasată pe fosta platformă industrială din Răchiți. O fabrică ridicată de la zero, în urma unei investiții de 1,4 mil.euro.

Inițial, beneficiind de o suprafață de aproximativ 1.500 mp., capacitatea de procesare a fabricii a fost dimensionată la 50.000 litri lapte/zi.
În anul 2008 s-a făcut o nouă investiție semnificativă, în vederea extinderii spațiului de producție, vizate fiind producția de lapte la PET., brânzeturile frământate și ambalarea în termoforming.
În urma celei de a treia etape de investiție în tehnologizare, de aproximativ 5 mil.euro în 2017, capacitatea de producție s-a dublat, simultan cu o diversificare majoră a portofoliului de produse.

Chiar de la începutul activității, materia primă utilizată a fost 100% lapte. Pentru asigurarea materiei prime a fost organizată o rețea de colectare a laptelui la nivelul județului Botoșani, extinsă ulterior și în județele învecinate, vizând producția de lapte din ferme, dar și producția din gospodăriile individuale. Cu acest aspect ne mândrim și în prezent, deoarece în continuare acordăm o atenție foarte mare procesului de colectare directă, ceea ce determină semnificativ și calitatea ridicată a produselor noastre.

Aspectele care definesc produsele Five Continents Group sunt gustul, definit de proprietățile laptelui materie primă, și calitatea intrinsecă a produselor, garantată prin certificările Sistemului integrat de management al calității, aplicabil în cadrul companiei.
Faptul că produsele noastre sunt realizate după tehnologie respectând eticheta curată, fără conservați și aditivi, conferă consumatorului posibilitatea de a descoperi în produsele noastre gustul sănătos al naturii !
Standardele înalte de calitate, aliniate cerințelor europene, nivelul dotărilor și tehnologiile de ultimă oră aplicate, la care se adaugă pasiunea și priceperea oamenilor, asigură consumatorul că sub marca Five Continents Group va descoperi produse care satisfac și cele mai pretențioase gusturi.

În prezent, Five Continents Group SRL. este remarcat ca fiind unul dintre cei mai importanți producători români de produse lactate, recunoscut atât pe piața internă, cât și pe piața externă.

Produsele sunt disponibile la nivel național, în cadrul rețelelor IKA., dar și în piața TT. din Regiunea Moldova.

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare acest site web folosește cookie-uri.