POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Prin accesarea și completarea formularului din secțiunea Contact a website-ului www.five-continents.eu ești de acord ca datele personale să fie prelucrate de către compania Five Continents Group SRL pentru a îți putea oferi informațiile solicitate.

Te asigurăm că datele tale personale nu vor fi trimise către terți, prin vânzare sau dezvăluire.

Nu colectăm date despre copii decât dacă ne furnizați informații despre proprii dvs. copii în legătură cu un produs pe care îl achiziționați.
Compania Five Continents Group SRL în calitate de administrator al site-ului www.five-continents.ro respectă: Regulamentul General pentru protectia datelor (GDPR) , Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice fiind înscrisă în Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal.

Puteți să ne solicitați ștergerea datelor dvs. cu caracter personal dacă:
• datele nu mai sunt necesare în scopul pentru care au fost colectate sau prelucrate,
• vă retrageți consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea
• obiectați la prelucrarea datelor dvs. de catre Five Continents Group SRL în scopul trimiterii de mesaje comerciale personalizate

Comunicarea modificărilor – în cazul în care informațiile tale de identificare se schimbă sau dacă îți dorești să renunți la serviciile noastre, te asigurăm că vom avea grijă să corectăm, actualizăm sau sa eliminăm toate datele personale care ne-au fost încredințate. Acest lucru poate fi realizat fie de pe pagina de contact, fie prin intermediul unui email trimis la adresa office@five-continents.ro
Securitate – În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informațiile vor fi protejate atât offline cât și online.
Date de contact pentru protecția datelor: adresa de mail: office@five-continents.ro

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare acest site web folosește cookie-uri.