Despre noi

Bar
Bar

COMPANIE
“Ideal pentru familia ta”, acesta este sloganul care se traduce în standarde înalte de calitate, aliniate cerințelor europene, dotări și tehnologii de ultimă oră și pasiunea pe care o punem în ceea ce facem, toate pentru ca pe masa clienților noștri să ajungă produse delicioase și sănătoase, sigure pentru consum.
Fabrica și-a început activitatea în data de 20 Decembrie 2005.
Așadar, drumul companiei Five Continents Group Botoșani a început în anul 2004, atunci când fabrica a fost ridicată de la zero, în urma unei investiții de 1.400.000 de euro. Inițial, capacitatea de procesare a fost dimensionată pentru 50.000 de litri de lapte pe zi, pe o suprafață uzinală de 1.500 mp, producția demarând un an mai târziu.
In 2008 spațiul de producție a fost extins cu încă 500 de mp, producându-se în principal lapte ambalat la PET, branza de burduf  precum si portionare si ambalare cascaval in termoforming. Începand cu 2017 se derulează etapa a treia de investitii, printr-un program AFIR, cu o valoare de 5 milioane euro. La finalizarea investiției, fabrica va putea să iși diversifice sortimentația și să modernizeze procesele tehnologice de procesare lapte și ambalare produse. 
Fabrica produce mozzarela, urda, branza topita, branza proaspata, produse lactate proaspete in noi ambalaje PET, lapte ESL precum si modernizare, portionare si ambalare branzeturi tip cascaval telemea si mozzarela. 
Fabrica poseda un sistem certificat de management al sigurantei alimentului. Pe lângă echipamentele moderne pe care le deține, fabrica dispune și de laboratoare de analiză performante, dotate cu aparatură modernă, în care lucrează specialiști dedicați pentru controlul de calitate pe fluxul tehnologic, control final și control al siguranței alimentului. 

Podusele Five Continents Group Botoșani sunt realizate dupa tehnologie respectand eticheta curata.