Gama de produse Five Continents Group, beneficiază de un nou look, de noi materiale de ambalare și de un design proaspăt, care evidențiază, atât produsul, cât, mai ales, calitatea de excepție a produselor, colectat de la fermierii botoșeneni, și fabricate după rețete strict controlate de specialiștii de clasă europeană care activează în companie. SC Five Continents Group este o firmă cu capital integral românesc. “Ideal pentru familia ta” este sloganul care se traduce în standarde înalte de calitate, aliniate cerințelor europene, dotări și tehnologii de ultimă oră și pasiunea celor care lucreaza in companie, pentru ca pe masa clienților să ajungă produse delicioase și sănătoase, sigure pentru consum.

Fabrica și-a început activitatea în data de 20 Decembrie 2005, insa drumul companiei Five Continents Group Botoșani a început în anul 2004, atunci când fabrica a fost ridicată de la zero, în urma unei investiții de 1.400.000 de euro.

Începand cu 2017 s-a derulat etapa a treia de investitii, printr-un program AFIR, cu o valoare de 5 milioane euro, creand astfel posibilitatea să iși diversifice sortimentația și să modernizeze procesele tehnologice de procesare lapte și ambalare produse.

Pe langa produsele cu un caracter national si zonal, fabrica produce mozzarela, urda, branza topita, branza proaspata, produse lactate proaspete in noi ambalaje PET, lapte ESL. Calitatea de exceptie a lactatelor este garantata  de sistemul de management al siguranței alimentului conform cu FSSC 22000.

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare acest site web folosește cookie-uri.