FIVE CONTINENTS GROUP Botoșani
își diversifică oferta de produse lactate de pe piața regională !
 
Începând cu luna februarie.2020, FIVE CONTINENTS GROUP Botoșani, unul dintre cei mai importanți producători români de produse lactate, se adresează consumatorilor cu 3 noi sortimente de brânzeturi, realizate la un nivel de calitate ridicat, care reușesc să surprindă prin gust, prospețime, ambalaj și mai ales prin respectarea cerințelor de „etichetă curată”, aceasta însemnând că la fabricare lor se folosește doar lapte proaspăt și acele ingrediente obligatorii conform rețetei (culturi lactice selecționate, cheag, sare).
Astfel, pe lângă Cașcavalurile renumite pe piața națională și internațională, Brânzeturile (Telemea, Brânză de burduf) recunoscute pentru gustul echilibrat, Smântâna și produsele lactate acide (Sana, Chefir, Iaurt, Lapte bătut) devenite reper calitativ pentru consumator, FIVE CONTINENTS GROUP Botoșani a lansat produsele MozzarellaUrdă Cremă și Brânză topită.
Brânza topită este un produs realizat după o tehnologie care respectă ”eticheta curată”, conținând doar Cașcaval de cea mai bună calitate, Smântână, și săruri de topire. Ambalat sub formă de baton de 125g, în variantele Brânză topită cu Cașcaval, sau Brânză topită cu Cașcaval și Smântână, produsul surprinde consumatorul prin intermediul unui gust rafinat dar consistent, ce te îndeamnă să îl cauți pe parcursul întregii zile, în cât mai multe oportunități de consum.
Noile produse lactate realizate de FIVE CONTINENTS GROUP Botoșani pot fi achiziționate din majoritatea magazinelor de comerț tradițional, aflate în Regiunea Nord-Est. Celelalte produse ale companiei pot fi regăsite și în rețelele de comerț modern din România.

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare acest site web folosește cookie-uri.