Noi, cei de la Five Continents Group, suntem unii dintre acei producători care încă punem pasiune în ceea ce facem, ca pe o provocare zilnică de a ne ține promisiunea făcută în primul rând nouă înșine, de a ne respecta și de a vă respecta pe cei ce ne-ați girat cu încrederea voastră de-a lungul anilor. Promisiunea aceasta se traduce în garanția de a vă oferi vouă și familiilor voastre o gamă variată de produse lactate obținute cu cele mai simple ingrediente: lapte proaspăt de la fermieri atent selecționați, români de-ai noștri.

Bunătatea gustului stă în lucrurile simple, dar făcute cu drag și dragoste, cu pasiune și seriozitate, cu implicare și dedicare, empatizând cu nevoile și aspirațiile clientului.

Din acest motiv, lucrăm îndeaproape doar cu fermieri români pe care îi cunoaștem și care ne împărtășesc aceleași idealuri. Laptele proaspăt pe care îl primim de la văcuțele crescute cu grijă de mâinile și prin truda lor ne ajută să facem ceea ce știm mai bine: produse lactate autentice!

Din 2004, de când am început producția de produse lactate în fabrica de la Răchiți, susținem micii fermieri și oamenii gospodari din România. Este modul nostru prin care facem dar din dar, cu atât mai mult acum, într-un context actual în care acest sector este într-o cădere liberă, cu fermieri cu putere minima financiară de a-și îngriji animalele, singura lor sursa de venit pentru mulți,  în care abatoarele înregistrează o creștere a tăierilor, noi încercăm sa ducem povestea lor mai departe și implicit povestea Five Continents Group mai departe.

Fermierii sunt cei care muncesc pentru a asigura un lapte de înaltă calitate în fiecare zi, mereu proaspăt iar noi ne asigurăm că păstrăm tradiția, dar și inovația în rețetele și producția noastră pentru ca voi împreună cu cei dragi vouă să vă puteți bucura de cele mai bune produse lactate oricând vă doriți.

Vizităm zilnic văcuțele și ne asigurăm că sunt bine îngrijite, supraveghem îndeaproape procesul de producție și testăm gustul fiecărui lot,  toate acestea pentru a ne asigura că fiecare produs cumpărat de la Five Continets Group, este cea mai bună alegere. Suntem riguroși pe tot parcursul producției, de la selecția laptelui pana la expunerea la raft.

Suntem pasionați de lapte și o dovedim și cu cifre de aceasta data! Am luat 10! Locul 10 în registrul prim cumpărătorilor de lapte în funcție de cantitățile de lapte achiziționat în 2023!

Prin fiecare produs Five Continents Group pe care îl alegeți susțineți producția de lapte și fermierii români. E atât de simplu!

Va mulțumim că faceți parte din povestea noastră și a tuturor fermierilor din România!

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare acest site web folosește cookie-uri.