FIVE CONTINENTS GROUP Botoșani
își diversifică oferta de produse lactate de pe piața regională !
 
Începând cu luna februarie.2020, FIVE CONTINENTS GROUP Botoșani, unul dintre cei mai importanți producători români de produse lactate, se adresează consumatorilor cu 3 noi sortimente de brânzeturi, realizate la un nivel de calitate ridicat, care reușesc să surprindă prin gust, prospețime, ambalaj și mai ales prin respectarea cerințelor de „etichetă curată”, aceasta însemnând că la fabricare lor se folosește doar lapte proaspăt și acele ingrediente obligatorii conform rețetei (culturi lactice selecționate, cheag, sare).
Astfel, pe lângă Cașcavalurile renumite pe piața națională și internațională, Brânzeturile (Telemea, Brânză de burduf) recunoscute pentru gustul echilibrat, Smântâna și produsele lactate acide (Sana, Chefir, Iaurt, Lapte bătut) devenite reper calitativ pentru consumator, FIVE CONTINENTS GROUP Botoșani a lansat produsele MozzarellaUrdă Cremă și Brânză topită.
Cu lapte românesc, dar obținută printr-o tehnologie italiană, Mozzarella oferă consumatorului o experiență culinară unică. Ambalată în punguțe de 160g (pentru biluțele de Mozzarella Mini) sau în punguțe de 125g (pentru Mozzarella ambalată individual), produsul conservă cu succes gustul dulce și fin al laptelui.
Indiferent de varianta de Mozzarella Five Continents agreată, consumatorul va regăsi un gust proaspăt, reconfortant și delicios al produsului, atât pe un platou de aperitive, cât și ca parte integrantă dintr-un mic dejun savuros, însoțită de câteva roșii cherry, sau însoțită de o salată de legume proaspete. Cu siguranță și copiii vor aprecia apetisantele biluțe albe, proaspete și suculente.
Noile produse lactate realizate de FIVE CONTINENTS GROUP Botoșani pot fi achiziționate din majoritatea magazinelor de comerț tradițional, aflate în Regiunea Nord-Est. Celelalte produse ale companiei pot fi regăsite și în rețelele de comerț modern din România.

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare acest site web folosește cookie-uri.