Despre noi

Bar
Bar

Companie

SC Five Continents Group SRL este o societate comercială pe acţiuni, cu capital românesc, înfiinţată conform Legii nr. 31/1990 privind organizarea, statutul şi funcţionarea societăţilor comerciale, cu respectarea modificărilor şi completărilor ulterioare. Societatea este înregistrată la Registrul Comerţului Botoşani sub nr. J07/207/22.04.2004 şi are codul unic de inregistrare R 16351776 conform certificatului de înregistrare eliberat de Camera de Comerţ şi Industrie a Judeţului Botoşani.

Five Continents Group Rachiti – Botosani aduce prospetimea si calitatea produselor lactate la standarde europene,prin diversitatea gamei de produse fabricate, folosind o tehnologie de ultima generatie, in conformitate cu cele mai exigente cerinte din punct de vedere al sigurantei alimentare. “Facem totul cu dragoste pentru a va oferi ce-i mai bun” nu este doar un slogan ci reprezinta conceptul nostru de zi cu zi.
 
Toate produsele fabricate de Five Continents Group sunt in conformitate cu standardele nationale de calitate aliniate celor europene. In fabricile noastre este implementat sistemul HACCP ISO 22:000, pentru controlul sigurantei alimentare. Pe langa echipamentele moderne pe care le detine, fabrica dispune si de un laborator de analiza performant, dotat cu aparatura moderna, deservit de un personal calificat, pentru a asigura o inalta siguranta alimentara produselor fabricate.

Produsele sunt distribuite atat pe plan national, cat si pe plan international, fiind cunoscute si apreciate de consumatori. De aceea, avem toate motivele sa ne mandrim cu produse de cea mai buna calitate si cu un cascaval autentic romanesc, traditional, realizat conform tuturor cerintelor europene.

 Calitate

„Facem totul cu dragoste pentru a va oferi ce-i mai bun” si « Calitate de 5 stele », acestea sunt sloganurile care se traduc in standarde inalte de calitate, aliniate cerintelor europene, dotari si tehnologii de ultima ora si pasiunea pe care o punem in ceea ce facem, toate pentru ca pe masa clientilor nostri sa ajunga produse delicioase si sanatoase, sigure pentru consum. In fabrica noastra este implementat sistemul de management al sigurantei alimentului conform cu FSSC 22000. Pe langa echipamentele moderne pe care le detine, fabrica dispune si de laboratoare de analiza performante, dotate cu aparatura moderna, in care lucreaza specialisti dedicati pentru controlul de calitate pe fluxul tehnologic, control final si control al sigurantei alimentului.

Piata

Produsele sunt comercializate in toate lanturile de hipermarketuri din Romania, precum si prin comert traditional. De asemenea, peste 8% din productie este adresata exporturilor in tarile arabe si in Europa. In plus, producem cascaval si alte produse lactate sub brandurile proprii ale Carrefour, Mega Image, Cora si Lidl, pe plan national, precum si pentru Muller.